STEPHERD

De Amsterdamse rap artiest Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche. Maar sinds kort is hij dan officieel getekend bij het label. Hij was al te horen op het compilatie album ‘Alziend Oor I’ en maakte zich bekend met zijn samenwerkingen met o.a. Mr. Polska, Boaz v/d Beatz, Kraantje Pappie en The Opposites. Ook gooide hij dit najaar nog hoge ogen met zijn singles ‘Anaconda’ en ‘Gat In De Vloer’ met Skinto, beiden geproduceerd door Boaz van de Beatz.

LONG STORY SHORT

In 2018 bracht Stepherd een solo EP “Laat me eerlijk met je zijn”. Dit is een autobiografische ongecensureerde verzameling van tracks over de pieken, dalen en vooral turbulentie verstandhouding met de vrouwen in zijn leven. De EP vertelt het verhaal van iemand die leeft in vluchtige relaties, gebroken harten, en gewillige vrouwen/groupies in het nachtleven. Wie verwacht een ideale schoonzoon te horen komt bedrogen uit. Zonder omwendingen vertelt Stepherd het verhaal over zijn imperfecte leven, direct, rauw.
Op het moment werkt hij samen met Skinto aan de afronding van hun EP. En met deze nieuwe muziek zullen zij het komende voorjaar de podia van Nederland en België te bestormen. Verwacht een feestje waarbij de gaten in je vloer worden gesprongen!

HIGHLIGHTS

Stepherd & Skinto scoorden een gigantische hit in België met het nummer ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken. Vervolgens wordt de volgende single ‘Brak Obama’ wordt ook weer lovend ontvangen door o.a. 3FM, FunX en Slam!FM en zo groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl