SOUFIANE EDDYANI

Soufiane Eddyani is een Belgische rapper en zanger. Hij is opgegroeid in Antwerpen, België. Momenteel staat hij onder contract bij Trifecta, label van Ali B.

LONG STORY SHORT

Eddyani begint na zijn middelbare school in 2016 met rappen. De rapper was op dat moment 17 jaar oud. Het was niet zijn eerste keus om rapper te worden. De jonge Eddyani was een veelbelovend kickbokser. Een ernstige blessure dwong hem een andere keus te maken. Hij wilt muziek uitbrengen met een boodschap. Dit laat hij horen op bijvoorbeeld op zijn track ‘God Vergeef Me’. Kort nadat hij deze track uitbrengt gaat hij bij Rotjoch langs voor een 101Barz sessie. De rest is history en Soufiane Eddyani is algemeen bekend in de Nederlandse rapscene. Zijn single ‘Een Dief Als Broer’ brengt hij in eigen beheer uit en het levert hem miljoenen streams op. Hierna sluit hij zich aan bij TRIFECTA en krijgt hij de kans om mee te werken aan Boef zijn album. Hij is te horen de op de track ‘Salam’ en de track slaat aan bij het grote publiek.

HIGHLIGHTS

De track waarmee hij doorbreekt in Nederland ‘God Vergeef Me’ heeft inmiddels 15 miljoen YouTube views. Met de track ‘Salam’ samen met Boef heeft hem tweemaal platina opgeleverd en heeft inmiddels 17 miljoen plays op Spotify. Vervolgens heeft zijn single ‘Tranquille’ meer dan 8 miljoen play sop Spotify. Tot slot met bijna 300K vaste luisteraars op Spotify en bijna 200K abonnees op Youtube kan je niet meer om Soufiane heen. Hij behoort tot de top van Nederland en België.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl