SOR

De rapper die van zijn pijn zijn kracht maakte. Iedereen weet dat sor een unieke kijk heeft op de producties die hij maakt. Hij is één van de meest artistieke rappers van NL en al jaren lid van hip hop collectief Black Acid. 


LONG STORY SHORT

Sor werd opeens doof, maar heeft nu dankzij o.a. de Phonak op z’n nek weer het geluk om écht te leven. Hij is deel van de Noah’s Ark fam en dropt hits alsof het niks is. Met de Acid gang creëert hij veel moois en solo zijn de mannen ook sterk. Leer wat, check z’n 3voor12 feature.

HIGHLIGHTS

Z’n belangrijkste highlight is natuurlijk dat hij weer muziek kan maken. Maar laten we niet ontkennen dat z’n 101Barz-sessie simpelweg heet was. De track ‘Eastwest’ bereikt inmiddels ruim 610k streams op Spotify en bestaat uit 4 verschillende beats. Kan gewoon. En ‘Niet Voor de Views’ is nog geen maand ge-released en staat nu – 3 weken later – op ruim 444k streams op Spotify. In 2022 won sor het AVRO-TROS programma Maestro, waarin kandidaten een orkest moeten dirigeren. Ook wist hij in 2022 te imponeren met zijn albums Bae Doven No. 1, Bae Doven No. 2 en Bae Doven No. 3. 2022 was het jaar dat de carrière van sor als een raket de lucht in schoot en dat leverde hem de Raptop Talent Award op.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl