SNELLE

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn megahit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, SNELLE Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle. Een Hollandse dorpsjongen uit Gorssel die hard werkt en vastberaden is om met zijn muziek heel Nederland te inspireren.

LONG STORY SHORT

Als klein kind had Lars maar één droom en dat is om de showbizz in te gaan. Hij groeide op in het klein dorpje Gerssel in Gelderland. Hij verhuist in Gorssel wel vier of vijf keer door wisselende financiële situaties van zijn ouders. De belangrijkste les wat hij hieruit haalde is dat hij weet hoe is het om alles te hebben en hoe het is om het even wat minder te hebben. Doordat hij vrijwel alles relativeer heeft hij op alles een interessante mening die bij verwerkt in zijn liedjes. In 2016 brengt hij twee EP’s uit, ‘Vier EP’ en ‘Bijrijder EP’.  Ondertussen heeft hij ook een hele domme 101Barz sessie gedaan en is was te horen op onder andere WOO HAH!, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland. Hij is getekend bij platenlabel ROQ ‘N Rolla van rapper JeBroer.

HIGHLIGHTS

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn megahit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het succes door, hij trapte dat jaar af met twaalf shows in Ahoy Rotterdam bij Vrienden Van Amstel LIVE!. Met het liedje ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Hierna volgden de nummers ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Deze songs zijn tevens te vinden op Snelle’s EP ‘Sebastiaan’. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in dit nieuwe jaar zet Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Daarnaast is hij te zien als coach bij The Voice Kids. Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl