SNELLE

Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle. Een Hollandse dorpsjongen uit Gorssel die hard werkt en vastberaden is om met zijn muziek heel Nederland te inspireren.

LONG STORY SHORT

Als klein kind had Lars maar één droom en dat is om de showbizz in te gaan. Hij groeide op in het klein dorpje Gerssel in Gelderland. Hij verhuist in Gorssel wel vier of vijf keer door wisselende financiële situaties van zijn ouders. De belangrijkste les wat hij hieruit haalde is dat hij weet hoe is het om alles te hebben en hoe het is om het even wat minder te hebben. Doordat hij vrijwel alles relativeer heeft hij op alles een interessante mening die bij verwerkt in zijn liedjes. In 2016 brengt hij twee EP’s uit, ‘Vier EP’ en ‘Bijrijder EP’.  Ondertussen heeft hij ook een hele domme 101Barz sessie gedaan en is was te horen op onder andere WOO HAH!, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland. Hij is getekend bij platenlabel ROQ ‘N Rolla van rapper JeBroer.

HIGHLIGHTS

Snelle gaat als een sneltrein en dat laten ze views en streams op YouTube en Spotify wel zien. Zijn track ‘Mini Cooper’ heeft bijna een miljoen views/plays op Spotify en YouTube. ‘Time Flies’ heeft ook al bijna een miljoen. ‘Oost-Indisch Doof’ heeft zelfs meer dan een miljoen streams. Snelle gaat sneller als het licht dus hou hem in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: i[email protected]