SEVN ALIAS

Sevn Alias (1996) is een Nederlandse rapper van Antilliaanse en Surinaamse afkomst. Hij woont in Almere waar hij schrijft en opneemt. Alias maakte in 2015 zijn entree in de Hip-Hop scene. En is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse charts. Op zijn naam staan meerdere gouden en platina platen waaronder de viervoudig platina nummer-1 hit “Gass”.

LONG STORY SHORT

In aanloop naar zijn succes mocht hij al diverse hits op zijn naam schrijven zoals de gouden platen ‘Kifesh’, ‘Ma3lish’ en ‘Summer 16’. Meerdere tracks van zijn debuut EPs ‘Twenty Four Sevn’, ‘Twenty Four Sevn 2’ en ‘Twenty Four Sevn 3’. De track ‘Ma3lish’ werd in de Hip-Hop scene uitgeroepen als dé track van 2015. En zijn optreden bij 101barz is een van de meest bekeken video aller tijden en geprezen door presentator Rotjoch. Daarnaast werd ook zijn optreden op Noorderslag door 3voor12 bejubeld als het absolute hoogtepunt van het festival. Sindsdien heeft hij meerdere hoogtepunten op zijn lijst bijgeschreven met optredens op onder andere Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret, Paaspop, WOO HAH!, bevrijdingsfestivals en een uitverkochte album tour voor zijn debuutalbum “Trap Grammy”.

HIGHTLIGHTS

Sevn Alias heeft zijn successen in een ongekende korte tijd weten op te bouwen. En is zich bewust van het harde werken wat daar bij komt kijken. Hij durft als geen ander risico’s te nemen door zichzelf uit te dagen en blijft daarom ook in 2017 een artiest om goed in de gaten te houden.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl