SEPA

Maak kennis met Praat van de Straat a.k.a Sepa. Hij komt uit Amsterdam Zuidoost en is al jaren een bekende in de Nederlandse hiphopscene. 

LONG STORY SHORT

Sepa is aan de ene kant een bekende rapper die al jaren in de hiphop industrie is en zijn strepen heeft verdiend. Aan de andere kant is hij duidelijk nog steeds in the streets en ik zijn teksten hoor je dat hij het soms lastig vind om dat allemaal achter te laten. 

In 2014 dropt Sepa zijn eerste mixtape onder het label Zonamo Underground genaamd ‘Praat van de Straat’. De plaat bevat in totaal 18 tracks met samenwerkingen met van onder andere MocroManiac en Hef. Twee jaar later komt Sepa met ‘Alles of Niets 2.0 & 2.1’. Deze platen worden onder het label Risico Records gedropt. Hierna wordt het stil rondom de Amsterdamse rapper. Totdat hij in 2018 bij Rotjoch aanklopte voor een sessie in aanloop naar zijn album ‘Separaat’. Een jaar later released hij ‘4’ en in 2020 komt met zijn album genaamd ‘Wat ik Zie’. 

HIGHLIGHTS

Sepa is een grote speler in de Nederlandse rap industrie. Een echte storyteller met een unieke flow. Verder heeft hij maandelijks meer dan een ton vaste luisteraars op Spotify en in totaal miljoen streams op YouTube. We gaan nog veel meer van hem te horen krijgen!  

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl