SELLWIN

Maak kennis met de Rotterdamse rapper Sellwin. Hij is hard aan de weg aan het timmeren om zijn unieke sound een groter podium te geven.

LONG STORY SHORT

Op jonge leeftijd begon hij al met het maken van muziek en heeft het een grote invloed gehad op zijn jeugd. Nadat hij een rap workshop kreeg toen hij in groep 7 zat is hij nooit meer gestopt. Na meerdere wat losse tracks uitgebracht te hebben voor de lol deed Sellwin in 2018 mee aan ‘De Grote Prijs’ van Nederland waar hij de halve finale behaalde. Hierna dropte hij de streethit ‘Come&Go’ samen met Johnny Sellah waarmee hij hoge ogen gooide. 

HIGHLIGHTS

In de korte tijd dat hij bezig is met zijn muziekcarrière heeft hij al een aardig bereik te pakken. Dit kan je niet ontkennen met meer dan 24K vaste luisteraars op Spotify. De track ‘Come & Go’ samen met Johnny Sellah heeft meer dan 3 miljoen streams! Verder heeft hij de tracks ‘Dealer Sinds 2’ en ‘AMK’ die bij elkaar meer dan 350.000 plays hebben. We gaan nog veel van de talentvolle Sellwin horen, dus zoals we altijd zeggen don’t sleep op Sellwin en blijf de man volgen.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl