SCARFACE

Edelmar Felies a.k.a Scarface is een rapper die momenteel getekend is bij Wilde Westen. In het verleden was hij onderdeel van de rapformatie GreenGang.

LONG STORY SHORT

Scarface maakte deel uit van de rapgroep GreenGang. De groep is in 2008 opgericht door F.I. en Djaga Djaga. Scarrie was een van de meest veelbelovende, opkomende artiesten in de Nederlandse rapgame. In deze tijd gaat hij bij Rotjoch langs om misschien wel de meest legendarische sessie die Scarface ooit spitte bij 101Barz. Samen met Feis, Adje en Kleine Viezerik spitten ze alleen maar vuur in de 7 minuten durende Cypher. Zijn track Ik Ben Geila typeert de stijl van Scarrie volkomen.

Zijn dubbele rijms en punchlines zijn van een ander niveau. Zijn single Predator zou eigenlijk zijn échte opkomst in de Nederlandse rapscene moeten worden. Dit gebeurt niet en op een gegeven moment verdwijnt hij uit het zicht. Wat veel mensen niet wisten is dat hij op dit moment aan het vechten was voor zijn leven. Hij werd levensbedreigend ziek en dit zette zijn wereld op z’n kop. Gelukkig heeft hij het overleefd en maakt hij weer muziek. Onlangs tekende hij een platencontract bij Wilde Westen Records en heeft hij al nieuwe tracks gedropt.

HIGHLIGHTS

Edelmar heeft meer dan 150.000 vaste luisteraars op Spotify. Dat zegt wel iets over hem. Jarenlang hebben we niks van hem gehoord maar dat is niet te zien aan de cijfers. Zijn nieuwste tracks In De Ends en You Want It, I Got It laten dit ook zien. Eerstgenoemde heeft 300K plays en 400K views op YouTube. De tweede track heeft 500K plays en 400K views op YouTube. Hij is bezig met zijn tweede carrière in de Nederlandse rapgame en we kunnen nog veel verwachten van Scarrie!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl