SAAFF

Aight hier is ‘ie dan, we hebben het over een van de beruchte opkomende Amsterdamse hiphopartiest Jethro. Hij is beter bekend onder zijn artiestennaam Saaff. 

LONG STORY SHORT

Het begon voor Jethro allemaal heel simpel op een pleintje bij hem in de buurt waar hij met zijn vrienden standaard aan het freestylen was. Dit mondde al snel uit tot een serieuze carrière in de muziek. Zijn talent bleef niet onopgemerkt door invloedrijke mensen in de Nederlandse rapgame en dit leidde tot samenwerkingen met andere gerenommeerde artiesten.

Zijn scherpe teksten en unieke flow ontwikkelde Saaff door vele studiosessies en muzikale experimenten. Jethro zag leven als een artiest nooit echt als realiteit en om teleurstellingen te voorkomen ging hij er ook niet teveel van uit. Hoe dan ook werd hij betrokken bij meerdere co-signs en begon alles om hem heen te groeien.

HIGHLIGHTS

Jethro heeft in een korte tijd tot een belangrijk gezicht gespeeld in de Nederlandse hiphop industrie. Verder heeft hij een loyale fanbase gecreëerd wat steeds maar blijft groeien. Zijn fans nemen zijn teksten en moves binnen no time over en daar krijgt de talentvolle artiest alle credits voor! In 2020 brengt hij een single genaamd ‘Spijker’ uit op TopNotch’s sublabel ‘Based’.  We gaan nog veel meer van Saaff horen dus don’t sleep on this en blijf hem volgen.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl