ROYA2FACES

Royston Ricky Drenthe is een Nederlands/Surinaamse voetballer die gespeeld heeft bij onder andere Feyenoord, Real Madrid en het Nederlands Elftal. Hij brengt ook muziek uit onder de naam Roya2Faces.

LONG STORY SHORT

Royston begint zijn profcarrière bij Feyenoord in 2005 waar hij als beloftevolle talent binnen komt. Hij is een basisspeler in 2006 en na een geweldige EK met Jong Oranje verdient hij in 2007 een transfer naar Real Madrid en hij tekent een vijfjarig contract. Vanaf 2010 wordt het rumoerig in Drenthe zijn carrière. Hij wordt meerdere malen verhuurd en gaat van club naar club. In 2017 kondigt hij het einde van zijn voetbalcarrière aan en hij focust zich volledig op het maken van muziek onder de naam Roya2Faces. Als rapper is hij te horen op het album van U-Niq ‘het kapitalisme’. Verder is hij ook te horen op de track ‘Tak Taki’ samen met Ryan Babel.

HIGHLIGHTS

Roya brengt in juni van 2018 zijn eerste project ‘Quatro’ uit. Hier zitten bijdragen van onder andere Paramocro en Raw Roets op. Onlangs heeft heeft hij een track samen met FMG gereleased genaamd ‘Mooie Dame’. Verder heeft hij tracks zoals ‘Paranoia’, ‘Deadzone’, ‘No Mercy’ en heeft hij samen met Ryan Babel een 101barz sessiegedaan. Vanaf 2018 is hij getekend bij Sparta Rotterdam maar dat betekent niet dat er geen muziek meer komt. Hij heeft aangegeven dat het te combineren is en dat er nog veel meer gaat komen!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl