ROXY ROSA

Maak kennis met de in 2002 geboren natuurtalent Roxy Rosa. De volledige naam van de artiest is Roxy Rosa Wooter en ze is geboren in Almere, Flevoland.

LONG STORY SHORT

Roxy wordt geboren op 2 april 2002 in Almere. Ze is de dochter van ex-profvoetballer Nordin Wouter, Roxy is de derde van de vijf kinderen. Nordin speelde voor meerdere topclubs zoals Ajax, Watford en Panathinaikos in zijn voetbalcarrière. Roxy heeft een andere aangeboren talent en dat is muziek. Ze schrijft al op jonge leeftijd al haar teksten zelf en schrijft hit naar hit. In december 2019 kreeg haar carrière een kickstart. Een half jaar later tekende ze als eerste vrouwelijke artiest bij OJFAM Entertainment. Sindsdien heeft ze al meerdere hits en featurings op haar naam staan. Denk aan de track “Ups & Downs ” samen met Djaga Djaga en “Niet Nodig” met Defano Holwijn. 

HIGHLIGHTS

Roxy heeft in een korte tijd al aardig wat hits op haar naam staan. Haar track “Vreemd” samen met Chivv heeft in totaal al meer dan 1,5 miljoen streams/plays op YouTube en Spotify. “Ups & Downs ” samen met Djaga Djaga heeft in totaal al meer dan 2,5 miljoen streams/plays op YouTube en Spotify. We gaan nog veel meer horen van Roxy Rosa. Blijf haar volgen en don’t sleep on this!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl