REMYSKO

Remysko is een getalenteerde artiest van zeventien jaar. Op jonge leeftijd is hij al begonnen met het maken van muziek.

LONG STORY SHORT

Het begint in eerste instantie met het bespelen van verschillende instrumenten. Hierdoor raakte hij in de ban om DJ te worden. Zijn muzikale kwaliteiten wilde hij kwijt als DJ. Op latere leeftijd is Remy toch begonnen met het schrijven van teksten. Remysko kan veel van zijn gevoelens en emoties kwijt in het schrijven van teksten. Achteraf bleek dit voor hem zijn grootste passie in de muziek.

Het schrijven van teksten begon op twaalfjarige leeftijd en rond zijn veertiende kwam hij voor het eerst in aanraking met een muziekstudio. Na een aantal maanden oefenen, bracht Remysko zijn eerste track en EP uit op zijn vijftiende. Zijn eerste EP is tienduizenden keren beluisterd op Spotify en andere streamingdiensten.

HIGHLIGHTS

Tot slot is begin 2019 zijn tweede EP online gekomen onder het muzieklabel The Next Artist, genaamd Young!n. Verder staat zijn EP in het teken van zijn ontwikkeling als mens, maar ook als artiest. Bij zijn EP is ook een videoclip gereleased, genaamd Blacka White. Nog een leuk weetje over Remysko is dat hij Boef heeft ontmoet en gaf aan dat hij op z’n zestiende niet zo goed rapte en als hij zo doorgaat hij een hele grote toekomst voor zich heeft. Hier haalt hij natuurlijk veel motivatie en inspiratie uit. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl