RAFELLO

Hier is ie dan! The one and only Rafello Pelhan, artiestennaam Rafello. Hij is geboren in Amsterdam op 9 februari 1990. 

LONG STORY SHORT

Rafello is van kleins af aan al erg creatief ingesteld, op zijn 15de vindt hij zijn voorliefde in hiphop en rap muziek. Omdat hiphop in die tijd nog als een taboe werd gezien, de competitieve aard en de creativiteit omtrent het genre besluit hij zelf de pen om te pakken en teksten te schrijven. Zijn inspiratie haalt hij vooral uit de New Yorkse hiphop uit de jaren ‘90. Hij creerde zo een eigen manier van schrijven, rijmen en deliveren. Bewijzen dat je beter bent dan andere is Rafello’s drijfveer. Dit blijkt omdat hij ook meedeed aan PunchOutBattles onder de bijnaam Raffaarlijk.

Tegenwoordig houdt hij zijn creatieve geest gezond door middel van regie, videoproductie en fotografie. Het vastleggen van beelden en deze op dusdanige manier in elkaar zetten zodat er iets beters en nieuws uit voortkomt, ziet Rafello als een ware uitdaging. 

HIGHLIGHTS

Inmiddels is Raffa getekend bij het label van Klasse, dit is het label van Bart van Houten en Esko. Met zijn track ‘Better Dayz’ samen met Snelle behaalde hij zijn mijlpaal kwa streams. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl