QUCEE

Quentin Correia beter bekend onder Qucee is een vlogger/rapper. Hij heeft zijn eigen YouTube kanaal maar jullie kennen hem waarschijnlijk van het kanaal Supergaande.

LONG STORY SHORT

Voordat Qucee een vlogger wordt was hij gerespecteerde battle MC. Hij geeft een groot aantal battles gedaan op onder andere PunchOut Battles. Op Twitter kondigt hij in begin 2016 aan dat hij geen battles meer zal doen. En dat hij definitief uit de battlescene stapt. Samen met Nesim starten zij het welbekende YouTube kanaal Supergaande. Het tweetal behaald binnen twee jaar ruim 500.000 abonnees. Quentin heeft ook een persoonlijke kanaal, hier heeft hij 250.000 abonnees op. Daarmee behoort Correia tot een van de meest succesvolle YouTuber van Nederland. Op muzikaal vlak heeft Quentin niet stil gezeten. In 2016 & 2017 brengt hij β€˜ Trots’, β€˜Rennen Voor Later’ en β€˜Alles Omhoog’. Het Supergaande duo droppen samen een paar tracks, β€˜MOB’ en β€˜Pardon’.

HIGHLIGHTS

Alsof een bekende YouTuber zijn, met meer dan 750.000 abonnees niet genoeg is. Hier nog een aantal feitjes. β€˜Trots’ heeft één miljoen YouTube views. β€˜Pardon’ heeft de gouden status bereikt. β€˜Alles Omhoog’ zit inmiddels al op de 1,7 miljoen views op Youtube en 1,5 miljoen plays op Spotify. β€˜Lekker Man’ zit ook al tegen de miljoen plays op Spotify en 900.000 op YouTube. Hou de man in de gaten en zoals hij zelf zou zeggen β€œLekkerr Mann”.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl