QIM SBB

Quinten Jarrett, beter bekend als QIM SBB, komt uit Zoetermeer en is van origine half Nederlands en half Jamaicaans. Jaret is een personal (fitness) trainer, rapper, TV-personality en vlogger.

LONG STORY SHORT

Wat velen niet weten is dat Quinten begon als rapper. Samen met jeugdvriend Jeje Bobbelsen, beter bekend als Thiirt13n, maakte hij een aantal tracks en videoclips zoals ‘Tatted up’, ‘Roekeloos’, ‘Drukken’ en ‘SBB Sessie’. De jonge Jarrett stond bekend om zijn passie voor fitness en al gauw wilde hij deze passie delen met anderen. Hij besloot naast het rappen ook te vloggen over fitness en tips hierover. Hij kreeg de smaak van vloggen te pakken en besloot ook te gaan vloggen over algemene motiverende tips in het leven. Zijn bereik op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube begon groter en groter te worden. Vooral de dames waren dol op het halfbloedje met aansprekende tatoeages en een zomerse ‘fitness body’. Hij stond bekend om zijn sterke meningen over verschillende onderwerpen zoals feminisme, familie en meer.

HIGHLIGHTS

Jarrett is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’ als de ex van Channah Koerten. De Zoetermeerder is in de tweede aflevering van het MTV-programma voor het eerst te zien op het eiland. In augustus 2018 was QIM SBB te beluisteren op de nieuwe track van rapper Thiirt13n en Marvelouz genaamd ‘Pull up in je poes’.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl