POKE

Poke, Pokro, one in a million! Pokro is Surinaams Nederlandse MC/rapper afkomstig uit Nijmegen. Hij staat voornamelijk bekend om zijn eigen stijl, eigen smoel, eigen sound maar vooral voor zijn onuitputtelijke energie op het podium.

LONG STORY SHORT

Pokro kwam bijna tien jaar geleden vanuit Suriname naar Nederland. In het begin was het vooral Surinaamse rap wat hij maakte. Poke merkte dat Surinaamse rap hot was maar het zou beter zijn als iedereen zijn tracks kan verstaan. Inmiddels heeft hij de switch gemaakt naar Nederlandstalige rap en dat is te merken ook. Er kwamen enkele tracks uit maar de track ‘Raak me niet aan’ is wel de springplank geweest. Er kwamen boekingen uit voort. Waarna hij op een gegeven moment de beslissing genomen heeft om zich nog beter te ontwikkelen op het rap vlak. Nu een van de beste live performers die met al zijn hits een zaal makkelijk laat swingen tot de late uurtjes. Het is een lange tijd stil geweest rondom Pokro maar sinds zijn 101Barz sessie in 2017 kan je niet meer om hem heen. Top Notch kwam vlak daarna ook snel met een platencontract en hij is sinds oktober 2017 hier getekend.

HIGHLIGHTS

Met 268.358 luisteraars per maand op Spotify is Pokro een waardige speler in de rapgame. Zijn single ‘Raak me niet aan’ heeft inmiddels meer dan 400K views op YouTube. De singles ‘Roll it’, ‘Saus’ en ‘Jalla’, waar hij als gast artiest aan meedeed, hebben bij elkaar meer dan een miljoen streams op Spotify.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl