PIERRII

Mounir Hamdoune, beter bekend onder zijn artiestennaam Pierrii, is een Nederlands/Marokkaanse rapper en is geboren en getogen in Roosendaal. Hij krijgt zijn artiestennaam naam door zijn vrienden, die hem altijd al ‘piraat’ noemde.

LONG STORY SHORT

Pierrii is een persoon die elke kans met beide handen aanpakt, zo heeft hij dit ook gedaan gedurende zijn muziekcarrière. In juni 2016 maken we kennis met Pierrii bij een 101Barz sessie, deze sessie heeft inmiddels al meer dan 1,3 miljoen views op YouTube. Een jaar later dropt hij zijn eerste project genaamd ‘Wijzer Met De Tijd’. Hierop zijn ook gastbijdrages van onder andere Lijpe en Lange Ritch.

In 2019 dropt hij zijn tweede project ‘Overdosis’ onder het label Trifecta, het label van Ali B. De plaat bevat 14 tracks met featurings zoals Lijpe, Kempi en Chivv. ‘Overdosis’ doet het zo goed dat er zelfs een deluxe versie van is uitgekomen. 

HIGHLIGHTS

Zijn eerste project ‘Wijzer Met De Tijd’ doet het ontzettend goed en schoot naar nummer 21 in de Nederlandse album charts. Met maandelijks meer dan 180.000 vaste luisteraars op Spotify en miljoenen streams YouTube is Pierrii, met dubbel i, niet meer weg te denken uit het hedendaagse rapscene. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl