OHTJE & RASH

Ohtje  & Rash zijn twee rappers van Turkse en Marokkaanse komaf. Beide heren zijn geboren in Amsterdam-West en wonen sinds begin jaren 2000 in Almere. Je kunt ze kennen van ‘Verblind’ geproduceerd door Trobi en van de meertalige track ‘Uit de hand’.

LONG STORY SHORT

Het maken van muziek is voor de 2 jeugdvrienden vroeg begonnen. Op jonge leeftijd maakte ze al muziek in de box, een microfoon van een paar tientjes en eierdozen als isotatie. De tracks van Ohtje & Rash gingen uitzonderlijk rond op straat door het verspreiden via whatsapp en groepsgesprekken. In de bekende kringen heeft het tweetal altijd de muzikale kanten naar voren gebracht. De twee hebben er vroeg voor gekozen om niet in de schoolbanken te zitten. Zo is Ohtje bijvoorbeeld op 16 jarige leeftijd gestopt met school. Ook Rash heeft het niet lang volgehouden, op 17 jarige leeftijd koos hij om volledig te storten op een carriere in muziek!

Afkomstig uit een groot gezin voelde Rash een verantwoording om de afwezigheid van zijn vader op te vullen. Deze struggles hebben uiteindelijk een karakter gevormd en is Rash niet iemand die makkelijk te breken is. Ohtje & Rash zien 2022 als een jaar die niet te missen is “Dit jaar is van ons’’ Zo zijn ze ready om volledig te focussen op muziek.

HIGHLIGHTS

In de zomer van 2021 heeft het tweetal de track ‘Verblind’ uitgebracht, deze track is in samenwerking met Trobi & SHXKKA gegaan. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl