NESIM NAJIH

Nesim Najih, echte naam Nesim Ahmadi is een vlogger/rapper. Zoon van een Iraakse vader en Turkse moeder. Geboren in Nederland maar hij verhuisde hij naar Gent in België. Waar hij tot 2013 heeft gewoond.

LONG STORY SHORT

Voordat Nesim een bekende YouTuber is geworden was hij bekend onder zijn rap naam Najih. Hij deed mee aan verschillende battles bij de welbekende PunchOut Battles. In 2014 begint hij als televisiepresentator bij de publieke omroep 101TV en BNN-VARA. Najih zijn doorbraak is echter wanneer hij samen met Qucee het YouTube kanaal Supergaandeopzetten. Ze groeien binnen 2 jaar uit tot meer dan 500.000 abonnees. Op zijn persoonlijke kanaal heeft hij meer dan 150.000 abonnees. Hij behoort daarmee tot één van de succesvolste YouTuber van Nederland. Ondertussen bouwt hij ook zijn muzikale carrière op en dropt zijn eerste soloalbum ‘Altijd Dankbaar Nooit Tevreden’.

HIGHLIGHTS

Samen met Qucee winnen zij in 2017 de XITE Award voor Best Online Artist.  De track ‘Pardon Doe Normaal’ heeft inmiddels de gouden status bereikt. Verder heeft Nesim miljoenen views en plays op YouTube en Spotify. ‘Accepteren’ heeft op YouTube bijna twee miljoen views is daar een goed voorbeeld van. Dit belooft veel goeds voor de toekomst dus hou hem in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl