NASS

Rapper Nass, ook wel Anass Ouali, is onderdeel van het label van Ismo, ‘Ismo Music‘. Dit jonge talent komt oorspronkelijk uit Vlaardingen. Zijn carrière nam een grote sprint toen zijn eerste track ‘3asses’ in 2019 uit kwam. 

Nass

LONG STORY SHORT

Dit talent denkt nog lang niet aan stil zitten. In zijn eerste jaar bracht Nass maar liefst 6 tracks én een album uit, waaronder ‘Waar was jij’, ‘Sinds Klein’ en ‘WAWA’. Zijn album heette ‘Dit is Nass’. 

HIGHLIGHTS

 Zijn eerste 101barz sessie werd erg goed ontvangen en heeft inmiddels meer dan drie miljoen views behaald. Met tracks als ‘Waar Was Jij’, ‘Mulala’ en ‘Op Me Life’ vestigde Nass zijn naam in de rapgame. De Vlaardingse rapper dropte in 2022 het keiharde album ‘Nass Is Next’ waarop featurings met Ismo, MocroManiac en Sevn Alias op stonden. Ook kwam Nass in 2022 weer langs bij 101Barz, waar hij weer een keiharde sessie leverde. Het jaar 2022 sloot Nass af met de straattrack ‘Niet Voor Radio’ samen met de Belgische rapper Leblanco. Het was een goed jaar voor de Vlaardinger, die op plek 63 eindigde in de Raptop 100-lijst.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl