MULA B

Hicham Gieskes wie kent hem niet? De meeste kennen hem natuurlijk onder zijn artiestennaam Mula B. De meester plusser van de rapgame is een supersterke rapper/trapper van platenlabel Wilde Westen.

LONG STORY SHORT

In 2014 begint Nederland kennis te maken met de Marokkaans/Congolese rapper Mula B. Samen met LouiVos gaat hij in 2015 langs Rotjoch om een sessie te droppen. Vanaf hier gaat hij steeds meer nummers uit te brengen. Zijn eerste echte major doorbraak is in 2016 met de track ‘Domme Jongens’. De track wordt een megahit en nu kent heel Nederland de Haagse rapper.

Zijn eerste EP 8-9-17 released hij, zoals de naam al zegt, in 2017. Zijn debuutalbum ‘Meester Plusser’ laat niet lang op zich wachten. Hierop zijn prominente rapper zoals 3robiSevn Alias en LouiVos te horen. Van het album groeit ‘Bandolero‘ snel uit tot één van de populaire tracks.

HIGHLIGHTS

In 2017 komt het eerste solo-album “Meester Plusser” van Mula B uit. De single -en tevens disstrack naar rapper Frenna (SFB)- wordt overal al grijs gedraaid. En nu is het dus hoogste tijd voor een solo album. Zijn megahit ‘Bandolero’ heeft inmiddels meer dan 9 miljoen YouTube views. Samen met de boys van Wilde Westen hebben zij een legendarische sessie afgeleverd. De sessie heeft meer dan 2 miljoen views. Mula is een grote speler in de game en we gaan nog veel van hem horen.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: i[email protected]