MOCROMANIAC

Hindabuilding! MocroManiac, echte naam Abdelilah el Foulani. Hij mag niet ontbreken in de Raptop lijst. Foulani groeide op in Kraaiennest in de Bijlmer een deel in Amsterdam Zuidoost.

LONG STORY SHORT

Het begint allemaal in 2010 wanneer hij nog deel maakte van de rapgroep Hydroboyz. De groep scoorde een enorme hit met de single ‘Hindabuilding’. Iedereen kent deze track, anders heb je echt onder een steen geleefd. Ze overspoelen het land met optreden op festivals en in clubs door heel Nederland en Spanje. De groep valt in 2014 uit elkaar en MocroManiac ontpopt zich toch een ware lyricist. Met legendarische 101Barz en Zonamo Underground sessies speelt hij zich weer in de kijker. Kort hierna volgt zijn mixtape Maniac4President, uitgebracht onder Top Notch.  Een EP zonder featurings. In 2018 dropt hij zijn langverwachte debuutalbum ‘MANIAC’

HIGHLIGHTS

In 2011 wint hij de State Awards voor Beste Liveact. Zijn legendarische 101Barz sessie in 2014 heeft nu inmiddels 5 miljoen views op YouTube. Zijn track ‘Quatro Baby’ heeft inmiddels meer dan een miljoen streams op Spotify. Dit is nog maar het begin dus hou de man in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl