MENSA

Mensa a.k.a geen mens, is een Nederlandstalige artiest die sinds 2019 onder contract staat bij het label van Sevn Alias 1OAK.

LONG STORY SHORT

2019 is het jaar dat Mensa doorbreekt in de Nederlandse rap industrie. Met zijn energieke, dansbare en aanstekelijke tracks laat hij zien dat hij een one of a kind artiest is. Bovendien is hij misschien wel een van de meest beweeglijke rapper van de rapscene. Onder het label 1OAK dropt hij zijn eerste single ‘China White’. Kort hierna komt hij met de banger ‘Hoe Dan?’ en met deze track maakt hij echt naam en heel Nederland kent No Human a.k.a Geen Mens nu.

Verder is Mensa te gast bij een studiosessie bij 101Barz en zet hij carrière in een hogere versnelling. Live optreden op de mainstage tijdens Appelsap festival 2019 is ook een feit. En tot slot sluit hij 2019 af met topnummers zoals ‘Geen Rem’ en ‘Voilà’. 

HIGHLIGHTS

In de nog korte carrière van Mensa heeft hij al aardig wat streams en volgers op social media opgebouwd. Meer dan anderhalf ton vaste luisteraars op Spotify en miljoen mensen die de tracks van hem door hun speakers pompen. Dat Mensa een belofte is voor de toekomst is wel duidelijk.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl