MARSH’LL

Mijn naam is Marchall Breidel en ik kom uit Almere. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de logistiek en in mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met alles wat met muziek te maken heeft. Teksten schrijven, beats uitzoeken, studio opnames etc.

LONG STORY SHORT

Marsh’ll is een ex-bad boy die zijn talent gebruikt als schrijver / rapper. De eerste plaat die hij ooit in zijn handen kreeg was “The show” van Dough E. Fresh en hij was meteen verkocht om ook te gaan rappen, maar dat was allemaal voor de fun. De talent om te schrijven was zeker aanwezig en dat werd ook erkend door zijn omgeving. Al opgroeiende kwam hij op het verkeerde pad terecht en teksten schrijven was iets wat hij tussendoor deed, maar niet met een serieuze doel om artiest te worden. Door het straatleven kon hij zich identificeren met rappers zoals Dr. Dre, Tupac, Scarface en Snoop Dogg. Nederlandstalige teksten schrijven was iets waar hij niet bekend mee was, omdat hij met Engelstalige rap is opgegroeid en die zelf ook schreef. Hij heeft op een gegeven moment toch het besluit genomen om die switch te maken en nu gaat hij ervoor om zijn muziek in het Nederlands uit te brengen.

HIGHLIGHTS

Als artiest heb ik nog geen hoogtepunt bereikt, maar waar ik wel trots op ben is dat ik alles independent doe naast een full time job!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl