MALI

Maak kennis met Mali, hij is geboren en getogen in Nuenen en is van Nederlandse afkomst. In 2020 brengt hij zijn eerste release, een track over Famke Louise genaamd ‘Famke’. Mali is tevens mede-eigenaar van het label ‘RecordLabelCollectief’ en hier zit ook de rapper uit Eindhoven RG.


LONG STORY SHORT

Rappen begint voor Mali als een hobby totdat hij LaGitano tegenkomt en samen met hem een track/clip uitbrengt genaamd ‘Kennen Geen Pijn’. De streams en views gingen zo lekker dat dit hem zo heeft gemotiveerd en dit verder heeft opgepakt. In het eerste kwartaal van 2020 released hij zijn eerste echte track genaamd ‘Famke’. Dit is geen diss naar Famke toe maar gewoon een lekkere zomertrack. Verder heeft hij veel meer in petto dan alleen zomertracks. In zijn toekomstige muziek wilt hij meer zijn ervaringen en zijn leven verwoorden.

HIGHLIGHTS

Wat Mali zo bijzonder maakt is dat hij ontzettend veel heeft meegemaakt in zijn leven. Hij is namelijk 8 keer opgenomen geweest op de psychiatrische afdelingen en heeft de diagnose Schizofrenie en dwangstoornis. Hier kampt hij als sinds klein kind mee maar dankzij Deep Brain Stimulation hersenen operatie is hij nu van de dwangklachten af. Ondanks dit allemaal laat Mali zijn hoofd niet hangen en begint hij in 2020 met zijn artiesten carrière. Dit is nog maar het begin van hem en er komt nog veel meer aan. Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl