M0EMAN

Maak kennis met niemand minder dan Hella Cash member M0eman. Hij tekende onlangs een contract bij Hella Cash Gang, label van Josylvio.

M0eMAN

Highlights

In zijn nog korte carrière heeft M0eman al meerdere hits op zijn naam staan. De track ‘Voorbij’ heeft op Spotify al meer dan 15 miljoen plays. Op YouTube staat de teller op meer dan 5 miljoen views. ‘Intro’ heeft in totaal al meer dan 6 miljoen plays/streams op Spotify en YouTube. Nu dat M0eman gelemonated is voor de Golden Lemon Awards 2019 kan hij misschien weer een nieuw hoogtepunt aan zijn carrière toevoegen. 

LONG STORY SHORT

Veel is er niet bekend over M0eman zijn privé leven. Dit komt omdat hij niet veel in de media praat over zijn privéleven. Gelukkig kunnen we wel genoeg zeggen over zijn muzikale carrière. In het begin van zijn muzikale carrière ging hij mee met Josylvio als MC. Op een gegeven moment begon hij ook mee te rappen en de heren van Hella Cash zagen hier potentie in. Vorig jaar maakte hij echt naam in de Nederlandse hiphop industrie. Hij sprong op meerdere tracks zoals Josylvio’s ‘Op Je Hoede’. Verder was hij ook vaak te horen op de eerste Hella Cash Gang album.