LOUIVOS

Jessmaine Nuengi, maar iedereen kent hem onder zijn artiestennaam LouiVos, is een Nederlandse rapper afkomstig uit Den Haag.

LONG STORY SHORT

Jessmaine zit nu al aardig wat jaren in de rap scene. Hij begint zijn rap carrière in 2011 onder de naam Louis. In het begin brengt hij veel singles uit met artiesten van platenlabel Wilde Westen, waar hij ook getekend is. In 2016 brengt hij samen met Mula B de mixtape ‘Drugs & Geld Vol. 1’ uit. Hij gooit het roer om in 2017 en begint met rappen onder de naam LouiVos. In hetzelfde jaar brengt hij zijn eerste album ‘Vostape Vol. 1: Congo Johnny Depp’ uit. Zijn tweede album ‘Vostape Vol. 2: Ik Chap die rappers in me eentje’ liet niet lang op zich wachten. Op 6 juli 2018 brengt hij ‘Exotische Wapens’. Dankzij zijn harde werk, lange nachten in de studio en motivatie heeft hij inmiddels al meerdere gouden en platina platen.

HIGHLIGHTS

Vos behaalde de 16e plek in de Single Top 100 met de single ‘Lit’, in samenwerking met Famke Louise. Zijn eerste album behaalde de zesde positie in de Album Top 100 zijn tweede album heeft één week lang op de tweede plek gestaan. ‘Nog Steeds’ heeft op YouTube 2,8 miljoen views en 4,2 miljoen streams op Spotify.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl