LEAFS

Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs Sensei, is een Nederlandse rapper afkomstig uit Almere. Met 15 jaar is hij de jongste artiest die getekend is bij het label Noah’s Ark.

LONG STORY SHORT

Het begint allemaal in 2016 met releasen van muziek op YouTube en Soundclound. Toen maakte hij nog deel uit van het collectief ‘Beast Boys’. In oktober van dat jaar brengt hij de videoclip ‘Race’ uit, vanwege zijn 15e verjaardag! Dit nummer wekte de interesse van Noah’s Ark producer Ramiks. Op 15-jarige leeftijd tekende Leafs bij hiphoplabel Noah’s Ark en in december 2016 wordt zijn eerste videoclip ‘Shawty’ uitgebracht. Zijn eerste EP ‘Feals’ brengt hij begin 2017 uit zijn tweede EP ‘Adventures’ eind 2017. In korte tijd heeft hij zich weten vestigen als een van de meest talentvolle rappers van Nederland. Ondertussen staat hij op de grote Nederlandse festivals als WOO WAH! en Lowlands en is hij te vinden in talloze clubs door heel Nederland.

HIGHLIGHTS

Het is niet normaal wat deze tiener allemaal heeft bereikt in zo een korte periode. Zijn single ‘Mamacita’ heeft op Spotify al meer dan 9 miljoen streams en op YouTube meer dan 3 miljoen views. De single ‘Drip‘ die hij in samenwerking met SFB heeft gemaakt heeft al meer dan 9 miljoen streams en 5 miljoen views. Het is ongekend wat deze jongen nog allemaal meer kan bereiken in zijn nog prille carrière.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl