LAUWTJE

Hier is ze dan.. Lauwtje Lauws, echte naam Shannon Sarijoen. Ze is geboren in Rotterdam en is een Nederlandse rapper. Anno 2020 staat ze onder contract bij het platenlabel Van Klasse.

LONG STORY SHORT

Shannon groeide op in verschillende Nederlandse steden. Zo ging ze van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Emmen naar Lelystad. Laatstgenoemde plaats gaat ze ook naar de middelbare school.  Haar leven als artiest begon echter in het jaar 2018, in april van dit jaar tekent ze bij het platenlabel Van Klasse. Ze laat er geen gras over groeien en springt in datzelfde maand op de single ‘Bye Bye’. Dit is haar debuutsingle en de featurings zijn niet de mindere namen, we praten namelijk over JosylvioJermaine Niffer en Esko op de productie.

Haar eerste solo single genaamd ‘Dag in Dag uit’ werd ook in 2018 gereleased en is ze meerdere keren als gast op andere tracks gesproken. In 2019 brengt ze haar debuutalbum “Lauws” uit. Op deze plaat werkt ze met meerdere topartiesten samen zoals JosylvioYoung EllensPokeFamke Louise en D-Double.

HIGHLIGHTS

Een goed begin is het halve werk zeggen ze. Lauwtje haar eerste single genaamd ‘Bye Bye’ behaald de 63e plek in de Nederlandse Single Top 100. Verder heeft ze maandelijks meer dan 450.000 vaste luisteraars op Spotify en miljoen views op YouTube. We gaan nog veel meer dan Lauwtje te horen krijgen en op welke positie gaat ze eindigen in de Raptop 100 lijst van 2020?

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl