LaGitano

Maak kennis met Valentino, beter bekend onder zijn artiestennaam LaGitano. Hij is een veelbelovend talent van de rap generatie van nu.

LONG STORY SHORT

Valentino wordt geboren in Bosnië en is getogen in Rijen/Eindhoven. Hij is tegenwoordig ook woonachtig in Eindhoven en is 27 jaar oud. Valentino geeft aan dat zijn artiestennaam eigenlijk natuurlijk naar hem gekomen is. “Al mijn vrienden noemde hem al jaren Gitano en zo is het eigenlijk tot stand gekomen”, aldus Valentino.

HIGHLIGHTS

In de afgelopen tijd heeft LaGitano elke kans die hij tegen is gekomen met beide handen aangegaan. Ondertussen heeft hij al meerdere clips gereleased en heeft hij duizenden views op YouTube en Spotify. Tracks zoals ‘Bobbel’, ‘Habiba Mi Amor’ en ‘One Way’ zijn een aantal tracks die hij in het afgelopen jaar heeft gereleased.

Met zijn laatstgenoemde single liet hij aan iedereen zien dat hij klaar is om de volgende stap in zijn carrière te zetten als een van de toekomstige sterren van de Nederlandse rapscene. Dus houdt deze man in de gaten want hij is nog lang niet klaar!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl