KNALLER

Dartell Mercera, beter bekend onder zijn artiestennaam Knaller. Geboren op 18 september 1999 in Den Haag en hij groeide op in de Haagse Schilderswijk. Sinds juli 2018 staat hij onder contract bij het label Wilde Westen Records.

LONG STORY SHORT

Doordat zijn broers ook veel deden met muziek was Knaller al op jonge leeftijd bezig in the game. Hij luisterde veel naar muziek en pakt dingen snel op en men zei op al op een vroeg stadium dat hij het wel zou maken. Dartell komt verder uit een gezin waar het financieel niet altijd goed ging. Zijn moeder deed alles voor haar kinderen terwijl zijn vader niet in beeld was. Zijn oudere broer hielp mee met de financiën zodat er wel wat te eten was thuis, maar het ging alsnog niet echt goed. Ondanks dat zijn moeder afgekeurd was , ze had reuma en een kleine instantie, deed ze er alles aan om haar kinderen te voeden. Op 16 november 2015 slaat het noodlot toe, de meest tragische dag ooit voor Dartell en zijn broers en zussen, zijn moeder Meredith Mercera komt te overlijden aan een leveraandoening op 57-jarige leeftijd. Alles wat gebeurd is heeft een zware impact gehad op Knaller, maar ondanks dat allemaal laat hij zijn kunsten zien in zijn muziek.

HIGHLIGHTS

Hij heeft maandelijks meer dan anderhalf ton vaste luisteraars op Spotify en tracks zoals “Mama Prayed”, “Stack Het” en “Niet Gelukkig” hebben bij elkaar wel meer dan 10 miljoen streams op Spotify en YouTube. Verder werd hij als talent van de week gekozen bij FunX en talent van de maand bij 101Barz. Knaller is ontzettend gedreven en we gaan nog ontzettend veel van deze talentvolle rapper te horen krijgen. Don’t sleep on this en blijf het allemaal volgen.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl