KINGSIZE

Een day one bij de platenlabel Wilde Westen. Het is niemand minder dan Kingsize. De rapper/producer is geboren en getogen in Den Haag.

LONG STORY SHORT

Kingsize komt uit Den Haag. Hij is er geboren en getogen. Het is dus niet raar dat hij getekend is bij Wilde Westen. De Haagse rapper zit al sinds dag één bij de platenlabel. Op het begin van zijn carrière hoorde we niet al te veel van hem. Dit komt omdat hij ook veel achter de schermen bezig is als producer. Echter komt er in 2016 dan eindelijk een single uit. 

De track heet ‘Hoe Dan Ook’ en label genoten Mula BLouiVos en 3robi zijn ook op de track te horen. In 2017 dropt hij samen met LouiVos de track ‘Sinds Een Puber’. Het jaar daarop released hij samen met Rafello de track ‘Potus’.Zijn echte doorbraak moet nog komen. Nu in 2019 zijn we in afwachting van zijn debuutalbum. Er gaat nog veel komen van de Haagse rapper.

HIGHLIGHTS

Ondanks dat we nog niet veel hebben gehoord van Kingsize heeft hij wel een aantal highlights bereikt. Door featurings op tracks zoals ‘Chossel Gaat Lekker’, ‘Ziek’ en ‘Tot De Dak’ kan hij al miljoen plays op Spotify op zijn naam schrijven. Bij elkaar al meer dan 4 miljoen! En dan hebben de we plays van de Wilde Westen Megasessie er nog niet berekend. Don’t sleep on this want Kingsize is terug van weggeweest.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl