KAASCOUSE

Maak kennis met Laïd Attiaoui. Hij is een Nederlandse rapper beter bekend onder de naam Kaascouse. Hij is half Marokkaans en half Nederlands, vandaar de naam Kaas (NL) couse (MA).

LONG STORY SHORT

Laïd maakt in 2013 naam bij het grote publiek nadat hij “The Next MC” weet te winnen. The Next MC is een BNN programma van 101Barz en bestaat sinds 2012. Hierna begint Kaas steeds meer optreden te krijgen. Na zijn optreden in de Heineken Music Hall wist hij het zeker. Kaascouse wordt rapper! Eigenlijk was dit in zijn jongere jaren al duidelijk. Vroeger stond hij bij elke playbackshow op school vooraan en pakte hij elke kans om in de spotlights te staan. Op 11-jarige leeftijd ontdekt hij hiphop waarop hij kort hierna samen met een paar vrienden de groep ‘Deadly Combination’ opzet. Met deze groep heeft hij zelfs een keer in de Melkweg gestaan. Tot slot heeft Kaas naam gemaakt als battlerapper bij ‘Punchoutbattles’.

HIGHLIGHTS

Na het winnen van “The Next MC” brengt hij Je Favoriete Nietsnut uit. Hiermee behaald hij een nummer 1 hitnotering in de FunX chart. Onder de platenlabel Bonne Chance Music brengt hij  Je Favoriete EP en  Allemaal Goed EP. Momenteel heeft hij Bonne Chance verlaten en is hij voor zichzelf gestart. Kaas is op dit moment nog steeds de best bekeken battle mc (PunchOutBattles) van Nederland & België, met meer dan 5 miljoen views. Met als kers op taart heeft hij ook één keer in het voorprogramma van niemand minder dan Akon gestaan. We gaan nog veel horen van Kaascouse, don’t sleep on him!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl