KA

Hier is ie dan, het pareltje van het label Hella ** Cash van Josylvio, KA! Veel is er niet bekend van KA alleen dat wij hem in 2018 leren kennen en dat hij sindsdien alleen maar vuur dropt.

LONG STORY SHORT

We horen KA voor het eerst tijdens een Hella Cash studiosessie bij 101Barz. Hier maakt labelbaas Josylvio zijn roster voor het label bekend wat bestaat uit MoemanAshafar en KA. Deze sessie ging super viraal en pakte binnen no time miljoenen streams. Verder horen KA samen met Moeman op de track ‘Gevaar’ van het ‘Hella Cash Gang Vol.1 uit 2018. 

Zijn eerste echte single komt echter pas in 2020 met ‘Amsterdam’, dit is ook een succes. Alles wat deze ‘Golden Boy’  tot nu toe uitbrengt veranderd blijkbaar in goud.

HIGHLIGHTS

De mysterieuze en kille vibe rondom de rapper maakt de mensen enorm nieuwsgierig en past precies binnen zijn profiel. Zijn 101Barz sessie uit 2019 heeft inmiddels al meer dan 4,8 miljoen streams op YouTube en is nu al een legendarische sessie te noemen. Verder pakken bijna alle tracks van KA een miljoen + streams. We gaan nog veel meer van deze young king horen dus don’t sleep on this en blijf zijn stappen volgen binnen de Nederlandse rapgame.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl