JUELZ GZY

Maak kennis met Juelz GZy, hij is geboren in Paramaribo en is op 8-jarige leeftijd in Nederland komen wonen.Verder is hij een upcoming Nederlandse Artiest uit Den Haag.

LONG STORY SHORT

Hij is de oprichter van de groep #STAFF. In samenwerking met de bekende DJ FLAVA(Robin Banks)  hebben zij een EP hebben gereleased. Titel van de EP is FLAVA X #STAFF. Hiermee werd de groep tot twee keer toe Artist Of The Week bij FunX in Amsterdam en Rotterdam. Juelz GZy is zich wegens onenigheden in de groep meer gaan richten op een solocarrière. Met zijn unieke zachte stem waar prettig naar te luisteren is maakt hij heerlijke rap, dancehall nummers. Voornamelijk love songs. Hij heeft daarmee een unieke sound. Hij heeft sterke lyrics en catchy refreinen waardoor je het na één horen al niet meer uit je hoofd krijgt. 

HIGHLIGHTS

Hij heeft inmiddels zijn eerste single genaamd “Pumani“ gereleased in samenwerking met La Toya Linger. Die jullie waarschijnlijk al kennen van het liedje “Savage“ in samenwerking met Afrobros en Trobi. Tot nu toe zijn er alleen maar goede reacties waardoor hij heeft besloten dat er een EP aankomt. Zoals we altijd zeggen Don’t sleep on this en blijf Juelz volgen.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl