JOZO

De 21-jarige Jordi Teze, beter bekend als de rapper Jozo,  is een Nederlandse rapper met congolese roots. De rapper uit Rotterdam is door Rotjoch in de spotlight gezet door middel van een 101Barz sessie en kort daarna volgde zijn eerste mixtape ‘Fast’.

LONG STORY SHORT

Na deze eerste mixtape wist hij een gouden plaat binnen te slepen met zijn gastbijdrage op Bizzey’s nummer ‘Doe Je Dans’. Naast deze samenwerking met Bizzey, staat hij ook op de hit ‘Traag. Jozo’s debuutalbum ‘Voorhees’ ziet het licht op 14 juli 2017 en zal de trend van de Congeleze rapper voortzetten. Het album is grotendeels voorzien van producties van labelgenoot Hy-Energy. Voor de rest staan er producties op de naam van Yung FelixDopebwoy en Ramiks. Niet alleen Jozo zal te horen zijn op het album ‘Voorhees’, maar hij wist ook gasten te strikken op deze plaat. Onder andere Josylvio, D-Double, HefKevin, Heinek’n, Feis, SBMG, ROLLÀN, LouiVosMula Ben Bizzey zullen de revue passeren.

HIGHLIGHTS

De cijfers liegen er niet om. Jordi levert zijn bijdrage op het nummer ‘Traag’ van Bizzey wat het Nederlandse nummer is met boven de 100 miljoen streams op YouTube. De tracks  ‘Streetlife’, ‘Erin Eruit Remix’ en ‘Dash’ tellen inmiddels allemaal boven de 1 miljoen streams op YouTube. Kortom, houd Jozo goed in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl