JOSYLVIO

Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib, beter bekend onder zijn artiestennaam Josylvio. Hij is de zoon van een Nederlandse moeder en een Egyptische vader. In 2015 deed hij een Zonamo sessie onder de naam Jaybay.

LONG STORY SHORT

Zijn eerste single Le7nesh bracht hij uit in 2015, samen met Sevn Alias. Hier vanuit voortvloeide het album Ma3seb, uitgebracht samen met hiphop producer Esko.
In de afgelopen twee jaar een enorme metamorfose gemaakt. Hoe hij voorheen bekend was als “een jongen op/van de straat”. Staat hij nu vooral bekend om “een jongen op het podium”. De afgelopen tijd volgden er vele gouden en platina platen met als hoogtepunt het succes van zijn single Ride or Die. Verder is hij bezig zijn carrière naar een volgende niveau te tillen. Dit doet hij onder ander door zijn eigen label “Hella Cash” op te richten.

HIGHLIGHTS

Josylvio zijn eerste album Ma3seb bereikte nummer 5 van de Album Top 100. En het leverde hem een nominatie voor een Edison op. In 2017 maakte hij deel uit van een gezamenlijk project met onder ander Latifah, Kempi, Sevn Alias, Vic9 en Rocks. Op het project genaamd “All Eyez on Us”. In september 2017 bracht hij de door Esko geproduceerde track uit en belandde binnen een week op nummer 1 positie in de officiële hitlijst van Nederland. Een prestatie van formaat voor een solo artiest zonder featurings.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: i[email protected]