JONNA FRASER

Jonathan Jeffrey Grando, beter bekend als Jonna Fraser, is een Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst. Jonna staat bekend om zijn brede muziekstijl die varieert van harde rap tot zwoele soul. 

LONG STORY SHORT

Jonathan groeit op in Zaandam-Zuid en maakte op twaalfjarige leeftijd kennis met hiphop. Sindsdien is het zijn uitlaatklep.  Wat begint als een hobby, is uitgegroeid tot ware liefde. Jonna groeide op met diverse muziekgenres en dat is weer terug te horen in zijn muziek. Met zijn unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Zijn debuut EP ‘Maatje 45’ brengt hij eind 2014 uit en het levert volop positieve reacties. Na een uitverkochte release party is de EP goed ontvangen bij het Nederlands publiek. 

Hierna levert hij een bijdrage op het inmiddels platina album ‘New Wave’.  In augustus 2015 tekent hij zijn eerste platencontract bij Noah’s Ark. Hierna gaat het snel en brengt hij onder andere ‘Alle Tijd’, ‘Goed Teken’, ‘Blessed’, ‘Jonathan’ en ‘Blessed 2’ uit. Tegenwoordig is Jonnan niet alleen in bijna alle clubs van Nederland te bewonderen. Maar ook onder andere bij Concert at Sea, Julianapop, Lowlands, Latin Village, Amsterdam Open Air en hij is natuurlijk te vinden in het buitenland met zijn zomertour.

HIGHLIGHTS

Hier moet je even voor zitten. Zijn eerste solo hit ‘Ik Kan Je Niet Laten’ gaat direct goud. Het nummer ‘Do Or Die’ van zijn derde EP ‘Goed Teken’ is platina gegaan. De EP komt de week daaropvolgend binnen op nummer 1 in de charts. ‘Blessed 2’ komt in de eerste week ook binnen op één. De singles ‘Lover & Bestfriend’, ‘Party’, ‘Niks Nieuws’ ontvangt Jonna gouden platen. Ook voor zijn gastbijdrage op de megahit ‘My Love’  van Frenna ontvangt hij een gouden plaat en treedt hij samen met hem op bij RTL Late Night. Dan hebben we het nog niet eens over het aantal streams en views op Spotify en YouTube.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl