JOEYAK

JoeyAK is een Nederlands rapper afkomstig uit Holendrecht. Je kent hem van zijn indrukwekkende Zomersessie bij 101Barz en sindsdien is de rapper als een raket gegaan.

LONG STORY SHORT

Begin 2018 kwam JoeyAK vrij uit de gevangenis en liet er geen gras over groeien. Hij dropte zijn EP ‘Luitenant’. Een paar miljoen streams verder en een Artsounds label deal verder en helaas werd hij in maart 2018 weer opgepakt. Zelfs in de gevangenis was hij niet te stoppen en bracht een aantal tracks uit waaronder ‘Haal je brada’ en ‘Push’. In de zomer van 2018 kwam Joey weer op vrije voeten en pakte meteen de grote shows mee zoals Woo Hah! en Appelsap.

HIGHLIGHTS

Voordat de winter nog begon dropte hij zijn EP ‘HHHK’, wat staat voor ‘Hoofd Heet, Hart Koud’. De plaat werd vernoemd naar de track ‘Hoofd Heet’ die hij met Yung Felix. ‘HHHK’ is een tien tracks tellende EP, met featurings van Josylvio, Drechter, JBoy, 3robi, en JohnDo. Producties komen van onder meer Esko, JasonXM en Yung Felix. 

Wij verwachten nog een heleboel van JoeyAK in 2019, dus houden we hem goed in de gaten. Laat ons weten in de comments als je denkt dat hij in de top 100 hoort van Raptop.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: i[email protected]