fbpx

Joey Bravo

Joey Bravo, de artiestennaam van Raheem Talei. Hij is een Nederlandse YouTuber en rapper. Hij is geboren in Almere en maakte zijn bekendheid merendeels met YouTube.

joey bravo

Highlights

Niet alleen zijn prank video’s worden miljoenen keren bekeken. Zijn tracks worden ook vaak beluisterd. Zijn eerste single ‘Abu Dhabi’ heeft bijna 3 miljoen YouTube views en meer dan een miljoen plays op Spotify. ‘Champs’ heeft meer dan 1,5 miljoen plays/views op YouTube en Spotify. Zijn laatste track ‘Loev Niet’ is zijn hoogtepunt tot nu toe De track had binnen 30 dagen twee miljoen weergaven op YouTube. Ook kwam de single in de Spotify Viral top 50 te staan.

Joey Bravo

LONG STORY SHORT

Raheem begint in 2016 met het opnemen van prank video’s. Zijn video’s zijn een hit en hij gaat viraal. Een groot aantal van zijn filmpjes op YouTube zijn miljoenen keren bekeken. Hij maakte de prank video’s samen met een paar andere YouTubers. Toen het bekend werd dat de meeste filmpjes gespeeld waren begint hij zijn eigen YouTube- kanaal genaamd, joeybravotv. Binnen een maand heeft hij 100.000 abonnees. Vervolgens in 2016 tekende hij een contract bij het MCN van RTL. Hierna gaat Talei zich meer focussen op het maken van muziek. Zijn eerste single ‘Abu Dhabi’ released hij in augustus 2017. Verder heeft hij ‘Champs’ en ‘Loev Niet’ uitgebracht.

powered by Typeform