JayJay Joshua

Maak kennis met JayJay Joshua, echte naam Joshua Jack Nissan. Niet alleen rapper, maar een 18-jarige entrepreneur uit Amsterdam die zich bezighoudt met onder andere entertainment, mode en horeca.

LONG STORY SHORT

Op 15-jarige leeftijd start Joshua zijn eigen kledingmerk ‘Believe That’. Dit blijkt een schot in de roos. Grote spelers in de muziekindustrie zoals Drake, Future, DJ Khaled en Ali B dragen het merk als sinds het begin. ‘Believe That’ is in de afgelopen twee jaar aanzienlijk gegroeid. Tegenwoordig is zijn kleding te koop in meer dan 65 winkels in Europa en vanuit twee privé locaties. In totaal zijn er 20 werknemers die hier op fulltime basis werken. Verder is deze duizendpoot ook nog eens een model. In de afgelopen jaar heeft hij het voorrecht gehad om in verschillende prestigieuze modebladen te verschijnen.

De 18-jarige JayJay Joshua heeft altijd een talent en passie voor het maken van muziek gehad, dus besloot hij dat hij met zijn netwerk vanuit de fashion-industrie dit zou uiten via (rap)muziek. Veel managers en labels hebben geprobeerd en proberen hem nog steeds te tekenen. Dit siert hem het meest want hij besluit onafhankelijk te blijven omdat hij graag extra hard werkt voor zijn prestaties en succes. Daarom is hij een zeer drukke jongeman die ook weet dat hij zijn school moet afmaken op een IB-diploma.

HIGHLIGHTS

Hij gelooft er sterk in dat harde werk loont en dat je in jezelf moet geloven. Verder moet je niemand je laten vertellen dat je iets niet kunt doen, aldus JayJay. In zijn nog korte rap carrière heeft hij al liedjes kunnen maken met Jake Paul, Tory Lanez, BoefRonnie Flex, Ali B, Priceless van SFB en Baka Not Nice. In de winter van 2018 had Jayjay ook het voorrecht om Amsterdams ‘Young Entrepreneur of the Year’ te ontvangen voor zijn werk als kunstenaar, zijn modellen en mode-ondernemingen. 

Eerder dit jaar bracht hij zijn Engelstalige track en videoclip ‘They Ain’t Ridin’ uit samen met internationale ster Pressa. Zijn nieuwe track ‘Trophies’ samen met Kossois niet eens een week uit nu en heeft al over de 170.000 streams op YouTube en 207.000 streams op Spotify. Wij verwachten nog enorm veel te horen van deze jonge doorzetter. Op welke plek denk je dat JayJay Joshua eindigt in de Raptop 100 lijst van 2019? Comment!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl