JAIRZINHO

Jairzinho Winter a.k.a. Stuntmanpapi. Geboren in Paramaribo Suriname en groeide op in Rotterdam. Jairzinho is mede eigenaar van Rotterdam Airlines. En de definitie van een ware entertainer.

LONG STORY SHORT

In zijn jongere jaren acteert hij en vanaf 2006 speelde hij rollen voor het Ro Theater, Rot.Jong, Rotterdams Lef en het ALBA theaterhuis. Vanaf 2009 richt hij zich op de muziekindustrie en richt hij samen met zijn broer het muzieklabel Rotterdam Airlines Music Group (RAMG) op. Verschillende rappers komen bij de label. Het duurt echter tot 2016 voor de echte doorbraak. Sevn Alias tekent een contract bij RAMG. Het was jaren rustig rondom de rapper Jairzinho maar zijn bijdrage op de mega hit ‘Gass’ van Sevn Alias brengt daar verandering in. Zijn single ‘Laat niet los’ samen met Jonna Fraser is ook een regelrechte hit.  Begin 2017 brengt Stuntmanpapi zijn debuut EP ‘Gouden Plaat’ en hij is nu niet meer weg te denken uit hedendaagse hiphop industrie.

HIGHLIGHTS

Zijn mega hit ‘Tempo’ heeft ondertussen al meer dan 30 miljoen YouTube views en 30 miljoen streams op Spotify. ‘Mad Max’ heeft op Spotify meer dan 6 miljoen streams. Dan hebben we het nog niet eens over de gouden en platina platen die hij in ontvangst heeft genomen voor zijn bijdrage op ‘Gass’ en zijn single ‘Laat niet los’. Met als de kers op de taart heeft Jairzinho zijn eigen platenlabel die het erg goed doet!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl