JACK

Trapjack a.k.a Jack is een Nederlandse rapper afkomstig uit Rotterdam. In 2019 tekende hij een platencontract bij het label Rotterdam Airlines en knalde hij de Nederlandse hiphopscene binnen. 

LONG STORY SHORT

De Rotterdamse rapper direct al weten dat hij van alle markten thuis is. Zo laat hij zijn skils op trap en wavy beats horen maar hoor je hem ook zingen op de track ‘Op De Weg’.Ook laat hij op ‘Onvoorspelbaar’ horen dat hij ook een boom-bap beat kan killen. Dat Jack talent heeft is geen geheim meer. Het duurt niet lang voordat hij zijn eerste project genaamd “Plan A” released. De plaat bestaat uit acht tracks met meerdere gastbijdrages zoals Djezja, Idaly, 3Robi en LouiVos. De plaat is zo een succes dat er een Deluxe versie van uit komt. Verder dropt hij in 2020 zijn project genaamd ‘Traplove’. Hierop staan zelf internationale artiesten als gastbijdrage op.

HIGHLIGHTS

Zijn debuut project “Plan A” komt binnen op plek drie van de Nederlandse Album Top 100. De track ‘Op De Weg’ heeft bij elkaar meer dan 20 miljoen streams binnengehaald op Spotify en YouTube. Dat Jack talent heeft is geen geheim meer en we gaan nog veel meer zien van hem!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl