HANSIE

Maak kennis met Navarre Novian Norah. Het Nederlandse publiek kent hem beter onder zijn artiestennaam Hansie. Hij is een artiest en een tekstschrijver. 

LONG STORY SHORT

Navarre heeft al sinds kleins af aan een grote interesse voor hiphop en R&B. Muziek is bij hem met de paplepel ingegoten. Zijn moeder luisterde voornamelijk R&B, zijn vader luisterde veel reggae en zijn ooms en neven waren van de hiphop en R&B. Zijn interesse in muziek groeide steeds meer en meer. Artiesten als Tupac, 50 Cent, Snoop Dogg, Eminem, Mario, Blackstreet en Sisqo waren/zijn grote inspiratiebronnen voor Hansie. In het tijdperk Lil Bow Wow en Lil Romeo werd Hans geïnspireerd om teksten te schrijven. Zij waren het bewijs dat jonge kinderen ook gewoon rappers konden zijn. Dit was de reden dat Hans is begonnen met schrijven en hij ontwikkeld zich in de loop der jaren steeds meer. Rond zijn vijftiende ontmoet hij Esko via een vriend. De klik tussen de twee is zo goed dat ze tot de dag van vandaag elkaar als broeders zien.

Ondertussen hebben ze al talloze nummers opgenomen en inmiddels is Hansie hard op weg om door te breken in de Nederlandse hiphopscene. Zijn eerste mixtape De Cakemixdeed het goed. Alleen door persoonlijke problemen kon hij hier niet verder op voortborduren. Sinds 2017 heeft Hans zijn carrière nieuw leven ingeblazen. De plaat C’est La Vie samen met The Partysquad, Josylvio, Bizzey, Broertje en Esko was het begin van zijn herboren carrière. De track behaalde de platina status en op dit moment is Hans weer terug van weggeweest.

HIGHLIGHTS

Norah beleefde in zijn nog korte carrière als artiest al vele hoogtepunten. Zijn bijdrage op de track Hey Meisje van Josylvio heeft op Spotify al meer dan 34 miljoen plays. Op YouTube heeft deze plaat al meer dan 12 miljoen views. De track Speling die hij samen met DJ Dylvn maakte heeft al meer dan 8  miljoen plays/views op Spotify en YouTube. Verder heeft hij 800.000 vaste luisteraars op Spotify. Het is nu wachten op het volgende project van Hans zodat hiphop Nederland niet meer om hem heen kan.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl