GIPSY MAFFIA

Gipsy Maffia is een Nederlands zang/rap duo bestaande uit twee neven. Ze noemen zichzelf Gipsy Maffia, omdat ze allebei geboren en getogen zijn in een woonwagen en Sinti (zigeuner) bloed door hun aderen stromen. 

LONG STORY SHORT

Het begint allemaal als Willem H samen met een andere familielid Gipsy Maffia opricht. Al snel worden er meerdere hip hop songs, inclusief één single met hitproducer Esko, uitgebracht. Dit blijkt een regelrecht succes, het slaat in als een bom op de jeugd. Er ontstaat rondom de woonwagenkampen van Nederland een ware hype. Het reizigerrap is geboren

Kort hierna komen de optredens binnen en zelfs de merchandise is niet aan te slepen. Eén jaar later benaderd de neef van Willem een artiest genaamd El Gitano, echte naam Anno van Wanrooy, voor een featuring. Hier komt de eigen geschreven track “Pikey” uit. Pikey is de Engelse benaming voor een woonwagenbewoner. Terwijl deze track gemaakt wordt gaat Gipsy Maffia uit elkaar en neemt Willem H 16 barz voor zijn rekening. De samenwerking tussen tussen Willem en El Gitano is zo goed dat er al snel een tweede single genaamd, “Pop Die Champie” wordt gedropt. Vanaf dit moment is Gipsy Maffia 2.0 geboren.

HIGHLIGHTS

Met hun eigen geschreven teksten en melodieën maken de vlotte jongens van het kamp unieke urban songs in zijn soort! Gipsy Maffia heeft één doel en dat is bekend worden onder het Nederlandse publiek. Ze willen als eerste Gypsys dat hun tracks op de grote radiozenders in Nederland wordt afgespeeld. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl