FOUS

Fous maakt sinds 2017 muziek en is op dit moment keihard aan het gaan. Hij dropt tracks alsof het niks is en maakt hit na hit. Hij is heel ambitieus en al vroeg in zijn carrière besloot hij dat hij wilde doorbreken. Om dit te laten lukken heeft hij veel tracks gemaakt en zijn tracks naar verschillende labels op laten sturen.

Fous

LONG STORY SHORT

Uiteindelijk is hij in 2019 getekend bij Deposic en bracht daar zijn eerste singel onder het label ‘1300’ uit. Vervolgens bracht hij ‘Saaf’ uit, een track met 500.000 views, die op het YouTube kanaal van Boef was gedropt. Al snel daarna kwam zijn eerste album ‘Veel Dromen Weinig Tijd’. In deze tijd kreeg hij veel aandacht in de scene en werd hij uitgenodigd bij FunX, waar hij nog regelmatig terug komt.

HIGHLIGHTS

Zijn ‘The Future’ sessie bij FunX behaalde in 2019 500.000 views. Ook in 2020 laat Fous veel van zich horen. Zo maakt hij de club banger ‘Arrest’ met Rasta G en Djaga Djaga, ‘Pull Up’ en hij deed een studiosessie bij 101barz. Eerlijk gezegd is deze man allang niet meer te stoppen, houd hem in de gaten. Want hij gaat heel snel de scene overnemen!Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl