FITTERS

Thomas en Mathijs Fitters (broers) geboren in Waalwijk (Brabant) en we zijn 3,5 jaar geleden begonnen met eigen liedjes maken. Vorig jaar augustus 2021 was de eerste release op Spotify.

LONG STORY SHORT

Begonnen op de slaapkamer voor de grap met vrienden. Twee jaar geleden een kantoorruimte gehuurd en omgetoverd tot studio. Twee jaar lang tijdens corona alleen maar gefocust op muzikale ontwikkeling waardoor het eerste nummer in 2021 uit is gekomen. De titel van de track is ‘Op ’t terras’.

Het tweede nummer ‘Hoek van de straat’ gaat over het ‘op stap gaan tot 00:00’ in de corona periode en is in november 2021 online gekomen. Op 29 april kwam de eerste single van het EP uit, genaamd ‘Hopeloos in de club’. En 6 mei komt ons debuut EP ‘Nachtdienst’ online.

HIGHLIGHTS

Het debuut EP is iets waar de mannen enorm trots op zijn. Hier heeft een jaar lang tijd en energie in gezeten samen met vaste producer ‘Bram Koopmans’. Daarnaast hebben de heren onlangs gesprekken mogen hebben met Topnotch en Berk Music om Fitters naar een hoger level te tillen.

Shows hebben ze nog niet mee mogen maken, maar nu het weer kan, is dat een kwestie van tijd. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl