ENO ODIA

Eno Osagie Odia, oftewel Eno Odia, is een Nederlandstalige artiest met Nigeriaanse roots. Odia is tevens singer-songwriter annex model, die in meerdere werelden indruk maakt.

LONG STORY SHORT

Buiten zijn werk in de fashionwereld brengt hij R&B, afro-soul en slowjams naar ons kleine kikkerlandje. Sinds klein schreef hij al zijn eigen nummers, wat resulteerde in ghost-writing voor verschillende Nederlandse artiesten. Daarnaast is hij heel passievol over zijn muziek. Na zijn eerste release genaamd ‘Roomservice’, was duidelijk dat de luisteraars van Eno Odia aan zijn stem gekluisterd blijven. Wat hem uniek maakt is de combinatie van pittige teksten met een waardige diepgaande les als toevoeging. Mede hierom de tip om goed naar Eno Odia zijn teksten te lezen, waar hij ook nog een Toegepast Psycholoog in opleiding is.

HIGHLIGHTS

In de aanloop naar zijn eerste project ‘Poetic Sex’, waar hij een aantal hints over heeft gepost, kreeg zijn 2e single genaamd ‘Morning’ veel erkenning. 2021 lijkt het jaar te worden dat Nederland de bruisende opkomende artiest Eno Odia gaat leren kennen, dus zoals wij altijd zeggen; ‘Don’t Sleep On This’.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl