EMMS

Emerson Akachar, beter bekend onder zijn artiestennaam Emms. Hij is van Kaapverdische afkomst en groeide op in Spangen, een stadsdeel van Rotterdam.

LONG STORY SHORT

Emerson is onderdeel van de rapformatie Broederliefde wat bestaat uit vijf leden, Jerr, Emms, Sjaf en Mella. Hij is geregeld ook te horen op tracks van andere bekende rappers. Hij laat zien dat hij niet alleen met Broederliefde successen kan behalen en werkt geregeld samen met andere artiesten in de rapscene. Samen met Monica Geuze en Ronnie Flex maakt hij de track ‘Laten Gaan’ in 2015. Later dat jaar maakt hij samen met Two Crooks en Frenna ‘Meisjes blijven meisjes’. Beide nummers worden miljoenen keren beluisterd op YouTube en Spotify. In 2016 brengt hij samen met Jonna Fraser en Frenna ‘My Love’ dit wordt nogmaals een regelrechte hit. Met zijn track ‘Het is een feit’ laat Emms zien dat hij alleen ook een hit kan scoren. Verder is hij samenwerkingen aangegaan met onder andere BokoesamKevin, Boef, Jonna Fraser en Winne.

HIGHLIGHTS

Ben je klaar voor duizelingwekkende views en plays? ‘Laten Gaan’  heeft meer dan 10 miljoen views/plays op YouTube en Spotify. Meer dan 50 miljoen views/plays met de track ‘Meisjes blijven meisjes’ en ‘My Love’. ‘Het is een feit’ heeft meer dan 40 miljoen plays/views. Emms is een machine en dat is een feit!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl