E-Z

Maak kennis met de rapper Eduardo Zeeuw, beter bekend onder zijn artiestennaam E-Z (Easy). Verder is hij bekend van de rapformatie Nowledge Leaders aka NL en later Street Wise Alliance A.K.A.S.W.A. 

LONG STORY SHORT

Het begint voor E-Z allemaal met freestylen op straat samen met zijn vrienden. Kort hierna beginnen zij samen een rapformatie en treden ze op in scholen, bars, talentenshows en festivals in de omgeving Nijmegen en omstreken. Op gegeven moment is de groep uit elkaar gegaan maar heeft E-Z is toen doorgegaan als solo artiest. In 2014 besluit hij terug naar zijn roots te gaan om een eigen bedrijf te starten in São Paulo, Brazilië. Dit ging goed totdat hij twee keer is bestolen in de nacht door inbraken. In 2018 is hij terug naar Nederland gekomen met de mindset weer met muziek bezig te gaan en de Nederlandse scène te gaan overnemen met zijn pure rauwe hiphop stijl.

In 2019 heeft hij besloten een eigen studio te kopen en sinds kort brengt hij regelmatig muziek uit op alle streaming platformen. Vanwege zijn eigen stijl en aparte flow en delivery hij heeft al meerdere featurings met Marvelouz, Thee en Lil J op Spotify.

HIGHLIGHTS

Sommige vrienden noemen hem de Nederlandse Busta Rhymes vanwege zijn snelle flows. Hij is verder al sinds hij 15 jaar oud was bezig en momenteel is hij 35 jaar oud. Blijf spits want hij is niet van plan om te stoppen met muziek tot hij 50 jaar oud is. We kunnen nog zeker 15 jaar muziek in drie talen (NL, ENG & PT) verwachten van Eduardo Zeeuw a.k.a. E-Z.

Klik hier voor alle informatie van E-Z.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl